Opschonen & verrijken

In vrijwel iedere database zit een bepaalde mate van vervuiling. Dubbele relaties, onjuiste adressen, relaties die inmiddels zijn verhuisd, noem maar op. VVC kan zeer snel uw database weer op orde maken en schoon terugleveren. Wij hebben een omvangrijke, volledig in huis ontwikkelde, toolbox waarmee iedere denkbare bewerking op uw database gecontroleerd en betrouwbaar uitgevoerd kan worden. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

  • Ontdubbelen
  • Valideren van adressen en andere gegevens
  • Uniformeren van gegevens
  • Verhuisinformatie verwerken
  • Getallen, datums, bedragen controleren
  • En nog veel meer

Een database is nooit compleet en nooit helemaal up-to-date. Daarvoor veranderen gegevens van relaties eenvoudigweg te veel en te vaak. Maar regelmatig een database verrijken met nieuwe of bijgewerkte informatie is bewezen zeer zinvol te zijn en voorkomt dat uw relaties ongemerkt uit het zicht raken. VVC kan uit diverse bronnen en via diverse partners gegevens leveren om zo uw database actueel te maken en te houden. Vooral adresgegevens veranderen vaak zonder dat u het te weten komt. Met de oplossingen die VVC u hiervoor biedt, loopt u nooit meer achter de feiten aan. Vraag ons naar de gunstige tarieven en mogelijkheden.

Het formaat of de indeling waarin u de bestanden aanlevert maakt niet uit. Wij kunnen met alle soorten bestanden en databases uit de voeten. Ook kunnen we het in ieder gewenst format terugleveren. Vraag ons naar alle mogelijkheden.